Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Cvetenje

Cvetenje

Premišljevanja o življenju

Anamarija Lukovac

Anamarija Lukovac, priljubljeno pero Cosmopolitana, ki je več kot šest let pisala kolumne za to znano revijo, je svoja najboljša besedila skupaj z novimi, še neobjavljenimi, zbrala v knjižni izdaji. 

Anamarija je v svojih besedilih razmišljala o sebi in svetu, ki jo obdaja, v razgibanem življenjskem obdobju študija. Zapisi pripovedujejo zgodbo o odraščanju mlade ženske, ki si zastavlja vprašanja, na katera iščemo odgovore pravzaprav vse življenje. Teme, ki jih je izbirala, so nas nagovorile, ker se je lotevala vprašanj identitete in stisk, ki vzniknejo, ko smo mladi, in nikoli zares ne potihnejo: Se moram res imeti rada?, Povprečna si, pa kaj!, Moja anksioznost ... Njena kolumna Zakaj nimam fanta je na internetu dosegla več kot 100.000 ljudi. Skrajni čas, da njena besedila preberemo v enem bralskem zamahu v lično oblikovani knjigi.
 

Avtorica Anamarija Lukovac o knjigi Cvetenje

»Ob pisanju kolumn sem odrasla. Zame je bila prazna stran na začetnih straneh najbolj priljubljene ženske revije na svetu stran dnevnika, kamor sem zapisovala svoje korake in napake, skušala osmisliti svet okoli sebe, ga opravičiti, mu pomagati, ga z besedami objeti in razumeti.«
Anamarija Lukovac, Cvetenje

V Dobrih zgodbah preberite odlomek iz knjige.
 

O avtorici

Anamarija Lukovac (1993), novinarka, scenaristka, urednica in popotnica, je pri 19 letih zmagala na natečaju revije Cosmopolitan in postala njena redna kolumnistka. Svoja premišljevanja je zapisovala vsak mesec skoraj sedem let. Z njimi se je priljubila bralkam revije Cosmopolitan.

Leto izida: 2021

Število strani: 240

ISBN/EAN: 9789610163008

Mere izdelka: 14,7 x 20,5 x 1,8 cm

Vezava: Mehka

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Ilustrator: Petra Lukovac

Priporočamo vam tudi

Stati inu obstati
UNIKATNA KNJIŽNA MOJSTROVINA

Stati inu obstati

Predstavljamo vam izvirno slovensko bibliofilsko izdajo Stati inu obstati, v kateri je prvič v zgodovini na enem mestu predstavljenih vseh prvih 50 slovenskih knjig.

Rožnata torta

Slastne presne sladice

Za otroka je učenje vir sreče

Razpletamo zgodbe, pletemo vezi
Knjige za otroke

Razpletamo zgodbe. Pletemo vezi.

Berite svojemu otroku. Vsak dan. Po dobre knjige pa skupaj pridite v Mladinsko knjigo

Menu