Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kurc gleda na zdravljenje 1100 px

K**c gleda

Na zdravljenje

John C. Parkin

Vprašajte kogarkoli, ki je bil blizu smrti, je izgubil koga od bližnjih ali odkril, da je hudo bolan, in rekel bo: Malenkosti niso pomembne, kurc gleda ... 

O avtorju

John C. Parkin, sin anglikanskega pridigarja, je več kot dvajset let preučeval različne verske nauke in prakticiral vzhodnjaške filozofske sisteme. Nazadnje je rekel kurc gleda dobro plačani službi v Londonu, se preselil v Italijo in tam ustanovil holistični center, kjer z ženo organizirata delavnice za osebno rast.

Čarobni besedi

Če bi vsak terapevt in psihoterapevt na planetu vcepljal svojim pacientom mantro kurc gleda, bi bilo manj terapevtov in psihoterapevtov. Ker deluje. Zelo hitro. Zavedanje, da tisto, kar vas skrbi in s čimer se obremenjujete, pravzaprav ni pomembno, vodi v svobodo in ozdravitev. In mala psovka kurc gleda je ključ do teh vrat.

Ko gre zares, hitro spoznamo, kaj je pomembno

Vprašajte kogarkoli, ki je bil blizu smrti, je izgubil koga od bližnjih ali odkril, da je hudo bolan, in rekel bo: Malenkosti niso pomembne, kurc gleda ... Uživajte življenje v vsakem trenutku tako, kot je, in ne čakajte, da bo tako, kot želite, da je ... Manj ko skrbite, bolje živite ... Zapomnite si, kaj je pomembno, in pozabite na vse drugo.

Modrost delavnic med platnicami

John in Gaia organizirata delavnice kurc gleda v Italiji in po vsem svetu od leta 2005. Na tisoče ljudi sta naučila, kako reči kurc gleda: kako se sprostiti, prepustiti in začutiti naravni tok življenja. Knjiga Kurc gleda. Na zdravljenje prvič predstavlja postopek, ki ga izvajata na svojih tedenskih delavnicah.

Postanite mojster kurc gleda

Avtor vas s šestdelnim procesom vodi skozi to, kako se globoko sprostiti in prepustiti ter kako to prenesti v svoje življenje. Spoznali boste stanje zavesti kurc gleda in kako do njega dostopati, naučili se boste načel delovanja kurc gleda in nato odkrili, kaj je v resnici življenje kurc gleda in kako lahko živite vsak trenutek svobodno in sproščeno na način kurc gleda.

Leto izida: 2023

Število strani: 296

ISBN/EAN: 9789610168690

Mere izdelka: 16,3 x 23,8 x 2,5 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Maja Prevolnik

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Darila, ki pripovedujejo zgodbe

Prinesite pravljičnost v svoj dom s kolekcijo ilustratork Stupica.

Najbolj prodajane knjige za odrasle: november 2023

Najbolj prodajane knjige za otroke in mladino: november 2023

Podarite znanje, navdih in izbiro

Darilni boni Mladinske knjige

Darilni boni so najboljša ideja za darilo, saj lahko obdarovanec sam izbira med barvito in pestro ponudbo.

Menu