Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Kristina Kuzmič v živo preko spleta

Lokacija: spletni dogodek
Datum dogodka: do 20:00

V četrtek, 11. avgusta, se nam ob 19. uri pridružite na spletni platformi Zoom, kjer se bomo s Kristino Kuzmič v živo pogovarjali o njeni poletni turneji na obeh straneh Atlantika, pa tudi o lepotah in izzivih starševstva in partnerstva ter drugih napol praznih (ali polnih) kozarcih, s katerimi nam postreže življenje.

Kristina Kuzmič
Kristina Kuzmič

Ne primerjam se in ta občutek je osvobajajoč.

Kristina Kuzmič, ena najuspešnejših spletnih vplivnic hrvaško-slovenskih korenin, se je med vojno na Hrvaškem z družino preselila v ZDA. Tam je naletela na kup življenjskih preprek, a je s svojo življenjsko energijo in smislom za humor uspela tako zelo, da ji sedaj na družabnih omrežjih sledi več kot 3 milijone sledilcev, njeni posnetki o starševstvu pa beležijo vrtoglavo visoke številke ogledov. 

Njena prva knjiga Drži se! je poleg izjemne življenjske izkušnje tudi duhovito branje, polno samoironije in primerov, v katerih se boste zlahka prepoznali. Eden od glavnih razlogov za njeno priljubljenost je, da svojega življenja ne olepšuje, temveč ga prikazuje takšno, kakršno je – kaotično in nepopolno, vendar prav zaradi tega edinstveno in čudovito.

Vnesite svoje podatke in na vaš e-naslov vam bomo poslali povezavo do spletnega Zoom dogodka. Pogovor bo potekal v angleščini.

 
 
 
 

 
 
Pravilno izpolnite vsa polja.Prišlo je do tehnične napake.Hvala za prijavo.
 
 
 
Zadnja želja
THE WITCHER

Sapkowski: Zadnja želja

Predstavljamo novo poslastico za ljubitelje fantazijske književnosti. Preberite nekaj strani iz sage o veščecu (The Witcher).

Muriel Barbery

Muriel Barbery: Pisatelji sežemo, kamor zaželimo

Irena Štaudohar

Irena Štaudohar: Vrt nas uči stvari, na katere pozabljamo

Rešite kviz

Kateri pravljični junak si?

Preveri, kateremu pravljičnemu junaku si najbolj podoben.

Menu