Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Zabavne počitnice v družbi Cici zabavnika

Ali veste, da se šolarkam in šolarjem že čez nekaj dni začnejo poletne počitnice? Še čisto malo, pa bodo tukaj!

In imeli se bomo super fino! Igrali se bomo s prijatelji, dolgo spali, brali dobre knjige in hodili na izlete s svojimi starši. Ustvarjali bomo in reševali zabavne ugankarske naloge, izpolnjevanke, labirinte, kvize v Cici zabavniku ... Pozor – med nalogami so tudi nagradne, nagrada pa je majica s kratkimi rokavi – kot nalašč za tople poletne dni!

V tečaju angleščine se bomo naučili angleško abecedo, v ustvarjalnici bomo naredili ogromnega, a prav nič strašnega dinozavra iz kartona, zgibali origami svinčnik iz papirja ter se naučili narisati mucka. V sredini Cici zabavnika pa vas čakajo nalepke, nekatere bomo lepili v Cici zabavnik, nekatere pa v zvezke in knjige.

Tri štiri zdaj, naj se zabava začne!

 

Spoznajte revijo Cici zabavnik za mini mislece in ugankarje

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik.

Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15% popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu