Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Družabne igre za zabavo

Zabavne igre, da čas hitreje mine

Z družabnimi igrami lahko za družino ali prijatelje pripravite nepozaben in zabaven večer.

Ko si po obilni večerji obliznete še zadnji prst in pogovor malček zamre, je čas za ... zabavo.

Zdaj se na mizi lahko zalesketa ena od pločevinastih škatlic z družabnimi igrami, ki obljubljajo veliko smeha in dobre volje.
 

Kaj boste izbrali: resnico ali izziv?

V priljubljeni igri Resnica ali izziv poskušamo s provokativnimi vprašanji čim bolje spoznati soigralce. Ste pripravljeni povedati najbolj trapast stavek, s katerim ste poskušali osvojiti simpatijo? Boste priznali, ali ste že kdaj kaj ukradli? Si upate razkriti svojo najbolj sramotno skrivnost? Ne?

Seveda lahko vse to obdržite zase, a čakajo vas (nemara) nerodni izzivi, kot so denimo: pokličite človeka, ki vam je všeč, in ga pohvalite ali pojdite si k sosedom sposoditi žličko sladkorja. Kaj boste izbrali? Smeh in zabava sta zagotovljena v vsakem primeru.
 

Za vse pametnjakoviče in brihtne glave

Veste, katero je najpogostejše ime na svetu? Vam je znano, od kod ime za bikinke? Si upate ugibati, katera ameriška reka je leta 2012 zaradi orkana nekaj časa tekla v nasprotno smer?

To je le nekaj od zabavnih vprašanj, ki vas čakajo v super zabavni družabni igri 50 vprašanj za bistre z osupljivimi odgovori. Igralce razdelite v dve skupini, določite kazen za tiste, ki izgubijo, in začnite. Če prva ekipa odgovori napačno, lahko srečo poskusi druga. Naj zmaga najboljši!
 

Preverite, kako dober je vaš spomin

Stara dobra klasika za vso družino je igra Spomin. Po mizi razporedite kartice z licem navzdol in obrnite dve. Vzorci so zares čudoviti, a tudi zahtevni. Komu bo uspelo zbrati največ parov?

Če vam igra ne bo šla preveč dobro od prstov, prosite za pomoč mojstre spomina – otroke.
 

Izbor družabnih iger

Menu