Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Igraje do znanja angleščine

Kako do učenja čim več veščin? Z igrarijami in zabavo.

Včasih je tako enostavno, če imaš pri roki revijo, ki jo lahko ponudiš otroku, in veš, da bo zaseden vsaj pol ure.

No, taka revija je Cici zabavnik. Naloge z nalepkami, uganke, križanke, osmerosmerke, ustvarjalnice, labirinti in grafomotorične igre, ki so razporejene primerno starosti otroka. Za malo mlajše in malo večje brihtne glave.

Z igrarijami in zabavo se tako otroci učijo več veščin – poleg pravih rezultatov se učijo vztrajnosti, ko jim kaj ne uspe v prvo, in si krepijo samozavest, ko so naloge pravilno končane.

In kot pravi Nana, tako kul je, ko imaš lahko tečaj angleščine kar v viseči mreži na domačem dvorišču. Potrebuješ le dobro voljo, svinčnik ter revijo Cici zabavnik in zabava se lahko začne.

Lubenica je vodna buča – watermellon, borovnica je modra jagoda – blueberry in rolko se uporablja v skejtparku, zato se ji po angleško reče skate.

In ko se popoldne sosedovi mami predstaviš: »Hello, I am Nana. How are you?« in dobiš v odgovor preprost stavek v angleščini in objem, veš, kako se čuti veselje – tudi happiness.

 

Spoznajte revijo Cici zabavnik 

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik.

Cici zabavnik, september 2021
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15% popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu