Unovčite BON21 za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Jesenska akcija revije 2021

Učenje, ki ga imajo otroci radi

Zakaj je branje za otroke tako zelo pomembno?

Poleg tradicionalnih načinov učenja, kot so poslušanje v šoli, ponavljanje iz zvezka in zapiski, obstajajo tudi drugačne oblike, ki so za otroke in mlade pogosto bolj zabavne in prijetne.

Med njimi so tudi kakovostne revije in interaktivne naloge. Odlične revije za vse starosti znajo s privlačnimi vsebinami otroke pritegniti, da ob njih uživajo, medtem ko interaktivne vsebine učenje naredijo bolj prijetno in kratkočasno.

Branje na papirju pozitivno vpliva na otrokov razvoj.

 

Cicido za najbolj igrive trenutke otroštva

Revija Cicido vabi k skupnemu branju z vašim malčkom in še dodatno krepi družinske vezi ter hkrati spodbuja predšolskega
otroka, da se na živahen način spoznava s privlačnimi zgodbami, pesmimi in ustvarjanjem.

 

Ciciban – revija, s katero otroci zrastejo v bralce

Revija Ciciban, največkrat nagrajena slovenska otroška revija, šolarje prvega triletja pritegne k branju in pisanju s književnostjo vrhunskih avtorjev, privlačnimi ilustracijami in ustvarjalnimi nalogami ter iz otrok ustvarja bralce.

 

Cici zabavnik, najboljša telovadba za možgančke

Otroci od petega leta naprej, ki radi razgibavajo možgančke, bodo navdušeni nad revijo Cici zabavnik, saj prinaša razvedrilne
uganke, zavozlanke, kvize, ustvarjalnice in še! Z njo bodo male brihtne glave iskale nove rešitve in razvijale logično mišljenje!

 

Moj planet za radovedne ljubitelje živali in narave

Za šolarje od tretjega do osmega razreda, ki obožujejo naravo, bo prava revija Moj planet. Z informacijami o živalih in rastlinah, hišnih ljubljenčkih, vesolju in preostalem svetu je odlično razvedrilo za mlade raziskovalce in pustolovce!

 

Pil – najboljša revija za najstnike

Revija Pil je izvrstna izbira za vašega najstnika, saj z odgovori na najstniška vprašanja, modo, zvezdniki in spodbujanjem splošne razgledanosti pripomore k temu, da je odraščanje lažje.

 

Gea za živahne debate

Če vas zanimajo poljudnoznanstvene vsebine domačih strokovnjakov, ki so primerne za vso družino, potem izberite revijo Gea

 

Interaktivno učenje

Ob naročilu revij boste prejeli še brezplačno kodo v vrednosti 14,90 EUR za celoletni dostop do izbranih vsebin na mednarodno nagrajenem interaktivnem izobraževalnem portalu UČIMse! Naloge so usklajene z učnim načrtom, zato lahko učenci ponavljajo in utrjujejo šolsko snov in se pripravijo na ocenjevanje znanja z zabavnimi in igrivimi nalogami!

V zadnjem letu je portal uporabljalo preko 70 % osnovnošolcev, ki so rešili več kot dva milijona nalog! Otroci si izberejo razred in predmet po svoji izbiri, naročniki Cici zabavnika pa imajo na voljo še dodatne ugankarske vaje.

 

Izkoristite ugodnosti ob naročilu

Ob naročilu na odlične revije 15 % popusta, darila in druge ugodnosti. Preverite!

 

Menu