Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

IG TV Vida Igličar

Vida Igličar: 100 dni za majhne zmage

Ilustratorka, oblikovalka in avtorica Vida Igličar je za naš prvi IG TV spregovorila o izgubi, poti iz izgorelosti in knjigi 100 dni za boljšo mene.

Z Vido se je urednica Urška Kaloper pogovarjala o njeni življenjski zgodbi, ki ji je prineslo veliko preizkušenj - od izgube bližnjih do slabega počutja in popolne izgorelosti.

Nezadovoljstvo z življenjem je Vido pripeljalo do določitve, da na Instagramu začne projekt, ki je dobil tudi knjižno obliko 100 dni za boljšo mene.

Kako začeti, če želimo v življenju kaj spremeniti, je gostjo vprašala urednica Urška Kaloper. »Pomembna je želja,« je prepričana Vida. »Jaz sem si želela, da bi se počutila dobro. Lahko je kaj drugega. Lahko si na primer želite 100 dni vsak dan pisati dnevnik, pa je to edini cilj. Ali pa: 100 dni se bom zjutraj pohvalil. 100 dni bom napisal lepo sporočilo prijatelju. Karkoli. In se potem za dosežke tudi pohvaliti. Tudi če vam kdaj ne uspe, se vsak dan spomnite, da je jutri nova priložnost. To so majhni koraki, a so tudi majhne zmage.«
 

Prisluhnite celotnemu pogovoru z Vido Igličar

100 dni za boljšo mene
100 dni za boljšo mene
Vida Igličar

Menu