Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Miha Šalehar: Rad dobim lepa darila

Radijski glas o darilih, ki si jih je zapomnil, in o darilih, ki jih podarja.

Iskreno priznava, da je bolj kilav obdarovalec. A lepih daril se vseeno ne brani.

Miha Šalehar, grleni radijski glas in kleni pisec knjižnih uspešnic, je – tako kot v svojih knjigah Duh česa in Pustolovec zmote – iskren tudi v našem prazničnem intervjuju. Vas zanima, kako najraje preživlja konec leta? Ali kaj bo podaril letos in komu? Berite naprej!
 

Najljubši praznični običaj?

Sem po dolgem premisleku določil, da je najlepši praznični trenutek, ko na predvečer božiča šutneš skozi vhodna vrata zadnjega predstavnika svoje razširjene družine, si odpreš buteljko in planeš na preostanke francoske.
 

Darilo, ki ti je ostalo najbolj v spominu?

Darilo, ki se me je najbolj iskreno dotaknilo, je bil en tak … Leta 1984, rumeno Rogovo BMX kolo. Bemeiks smo temu takrat rekli. To je bilo noro. Po ta zadnjem sem se naučil voziti z njim. Nikoli ga ne bom pozabil.

 

Kaj boš podaril letos?

Menda je Bagola rekel, da bo mene podaril. Potem bom jaz jasno tudi Bagolo podaril, in to tisti oziroma tistemu, ki mu želim srečo. Sicer sem pa jaz bolj kilav obdarovalec.

Moram reči, da sem pred leti znorel in obdarujemo z namenom in izbiro samo še najožje otroke. Z mojo ljubeznijo si tako že avgusta čelade kupiva ali pa goretex, če po šestih letih spet rabiš. Drugače pa najraje nič. Rad pa dobim lepa darila. Tako da nisem najbolj fer, ampak tak sem. Še dobro, da ne obdarujem vas, ker bi bili nad mojimi piškoti razočarani.

Menu