Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Zabava za vso družino

Kvizi o tematikah, ki jih otroci obožujejo

Izpostavljamo

Svoje znanje preverite s kvizi, ki vsebujejo vprašanja iz različnih tematskih sklopov.

Kako dolgo je tanko črevo? Kaj je kromosom? Koliko gramov tehtajo možgani? Zakaj dobimo vročino? Ali znate odgovoriti na ta in podobna vprašanja, ki vam jih postavljajo najmlajši? Da vas otroci ne bi spravili v zadrego, preizkusite svoje znanje s kvizi, pri katerih dobite odgovore na najbolj nenavadna vprašanja.

Kviz - Človeško telo obravnava sedem tematskih sklopov, to so organi, čutila, obramba telesa, kosti in mišice, možgani in živčni sistem, skrb za telo.

Kviz - Rekordi  združuje rekorde iz sveta živali, športa, zgodovine in arhitekture, umetnosti in zabave, veliko pa izveste tudi o znanosti, Zemlji in svetu okoli nas.

Kviz – Ali veš vas popelje v svet znanih osebnosti, celin in človeškega telesa, preizkusite pa se lahko v znanju o športu in temah iz vsakdanjega življenja.

Kviz Dinozavri vsebuje vprašanja o najbolj nenavadnih izumrlih vretenčarjih, spoznate pa tudi največje, najbolj strašne, pa tudi najhitrejše dinozavre vseh časov.

Vsak kviz je shranjen v praktični škatli. Odlični didaktični igra vas lahko spremlja tudi na poti. Primerni sta za otroke od 5. leta starosti dalje.
 

Kupite v trgovini ali na spletu

Izbrane izdelke lahko kupite v ponovno odprtih trgovinah Mladinske knjige ali v naši spletni trgovini

 

 

Nominacije za Levstikovo nagrado 2021
Levstikove nagrade

Nominiranci o Levstikovi nagradi

Kaj jim pomenijo priznanja za njihovo delo, smo povprašali avtorje in ilustratorje, nominirane za letošnjo Levstikovo nagrado.

Jorge Bucay

Jorge Bucay: Spremembe se bodo ohranile

Vegi čili

Vegi po Jamiejevo

Vse za šolo

Vse za šolo v Mladinski knjigi

Izberite kakovostne šolske potrebščine brez stresa in skrbi na enem mestu.

Menu